Mocht je beslissen om je bestelling – om welke reden dan ook – te retourneren, dan is dat mogelijk (al vinden we het wel spijtig dat je niet tevreden bent met je aankoop!). Voor scooters of scootmobielen die je bij ons hebt aangeschaft, geldt een bedenktermijn van 30 dagen na ontvangst. Voor alle andere producten geldt een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst. Na de aanmelding van je retour heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen.

ONZE RETOURVOORWAARDEN

Voordat je producten naar ons terugstuurt, vragen we je om onze voorwaarden na te leven. Dit helpt ons om je retour sneller en gemakkelijker te verwerken. We zetten de stappen graag op een rij voor je. Het is van belang dat het product ongebruikt is als je het terugstuurt, of in ieder geval zo veel mogelijk in ongebruikte staat verkeert. Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na aanmelding. Als je een scooter of scootmobiel retourneert, maken we een afspraak om deze op te halen. Als je zelf de scooter of scootmobiel brengt, geldt eveneens de termijn van 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Als je een product wilt retourneren, laat ons dat dan vooraf weten. Vul daarvoor het onderstaande contactformulier in, of mail een ingevuld herroepingsformulier naar sales @ scootermax.nl

Als je een bevestiging van je retouraanvraag per e-mail hebt ontvangen, stuur dan dit document mee met de artikelen die je retourneert. Zo weten we dat het pakket van jou afkomstig is en kunnen we je retour zo snel mogelijk afhandelen. Je kunt je product (binnen de gestelde termijn) ook zonder voorafgaande aanmelding naar ons terugsturen. Voeg dan een verklaring toe in het pakket, waaruit blijkt dat je de afzender bent en dat je het product wilt retourneren. Een voorbeeld hiervan is het ingevulde herroepingsformulier.

SCOOTER OF SCOOTMOBIEL RETOURNEREN

We begrijpen dat je graag een ritje wilt maken zodra je een nieuwe scooter bij ons hebt gekocht. Daarom leveren we onze scooters rijklaar bij jou af. Voldoet de scooter toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.

WAARDEVERMINDERING

Als er al op een scooter is gereden, kunnen we deze niet meer voor de nieuwprijs verkopen. Daarom houden we de waardevermindering in op de oorspronkelijke nieuwprijs, afhankelijk van het aantal gereden kilometers. Vanaf 10 kilometer op de teller rekenen we € 0,50 per gereden kilometer. Is de scooter al op naam gezet? Dan rekenen we € 99 extra voor de waardevermindering.

ANNULEREN VAN DIENSTEN VAN SCOOTERMAX.NL

Ook voor de diensten die we aanbieden (zoals onderhoud, reparatie en schadeherstel) mag je de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst herroepen, zonder opgave van redenen. Tenzij de dienst – met jouw instemming – volledig is uitgevoerd binnen de bedenktermijn, in dat geval vervalt je herroepingsrecht.

HET RETOURNEREN VAN EEN PRODUCT: ZO WERKT DAT BIJ SCOOTERMAX.NL

Er zijn verschillende manieren om een product naar ons te retourneren:

Breng het artikel zelf terug naar onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Retouradres: ScooterMax.nl Koperweg 21B, 2401LH, Alphen aan den Rijn. Stuur het artikel (met uitzondering van scooters) per post naar bovenstaand retouradres. We vragen je om het onderstaande contactformulier in te vullen om je retour aan te melden. Voor het retourneren van een scooter of scootmobiel: maak een afspraak met ons, wij komen deze dan ophalen of omruilen in het geval van een ruil. Vul hiervoor ook het onderstaande contactformulier in. Houd er rekening mee dat de kosten voor retournering voor eigen rekening zijn. De kosten zijn als volgt:

€49 voor een scooter of scootmobiel
€4,95 voor alle overige artikelen (zoals helmen, accessoires en onderdelen)

TERUGBETALING NA RETOUR

Als je een overeenkomst met ScooterMax.nl herroept, zorgen wij voor de terugbetaling. Dit doen we zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Let op: we mogen wachten met betalen tot we de geretourneerde producten daadwerkelijk hebben ontvangen, of tot je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggestuurd.

BEDRAG EN BETAALMIDDEL

In principe betalen we je het volledige bedrag terug. Inclusief leveringskosten, tenzij je hebt gekozen voor een andere leveringswijze dan onze standaard levering. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt uitgevoerd. Mochten we anders zijn overeengekomen, dan brengen we hier geen extra kosten voor in rekening. Wil je een retour melden, een afspraak maken om een scooter op te halen of om te ruilen, of heb je andere vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in:

 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

 

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

  • [Naam consumenten(en)]

 

  • [Adres consument(en)]

 

  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.