Scooter leasen: Kies uit ons ruime assortiment!

Ben jij op zoek naar een nieuwe scooter, maar wil je niet in één keer het volledige bedrag betalen? Dan is een scooter leasen dé oplossing voor jou! Bij ons kun je kiezen uit een ruim assortiment scooters die je kunt leasen tegen een vast bedrag per maand. Zo kun je direct genieten van je nieuwe aankoop, zonder dat het je in één keer te veel geld kost. Maar hoe werkt het leasen precies? Dat en meer lees je in dit artikel.

Ben je op zoek naar een voordelige manier om een scooter te rijden? Dan is leasen wellicht iets voor jou! Bij ons vind je een ruim assortiment aan scooters die je kunt leasen. Ontdek de voordelen van leasen, bekijk ons aanbod en kies de leasevorm die bij jou past. Lees verder om alles te weten over het leasen van een scooter!

Scooter leasen: de voordelen

Een scooter leasen heeft veel voordelen ten opzichte van het aankoopbedrag in één keer betalen. Zo hoef je geen grote investering te doen en heb je vaste lage maandlasten. Bovendien zit onderhoud en reparaties vaak bij de afbetaling inbegrepen, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Met ons ruime assortiment aan scooters is er altijd wel een passend model en budget beschikbaar om te leasen.

Geen grote investering nodig

Bij ons hoeft u geen groot aankoopbedrag te betalen, want wij bieden flexibele leaseperiodes aan. U kunt kiezen uit verschillende modellen die passen bij uw smaak en budget. Bovendien rekenen wij geen bijkomende kosten voor reparaties of onderhoud.

Wilt u graag een scooter leasen zonder afbetaling? Bij ons is dat mogelijk! Wij hebben een ruim assortiment van verschillende merken en modellen waaruit u kunt kiezen. Daarnaast zijn onze leaseperiodes heel flexibel en betaalt u alleen de vaste lage maandlasten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele extra kosten, want alles is inclusief reparaties en onderhoud.

Vaste lage maandlasten

Bij ons kun je een scooter leasen met vaste lage maandlasten. Dit omvat niet alleen de afbetaling van het aankoopbedrag, maar ook de WA-verzekering en transparante afspraken over kosten. Bovendien heb je bij ons altijd de mogelijkheid om extra accessoires toe te voegen aan jouw leasepakket.

Inclusief onderhoud en reparaties

Bij ons is het leasen van een scooter inclusief onderhoud en reparaties. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te maken voor deze services, wat jouw maandelijkse lasten laag houdt. Mocht er toch iets misgaan met de scooter, dan krijg je gratis vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de prestaties van jouw scooter optimaal blijven, zonder extra kosten bovenop het aankoopbedrag of afbetaling. En mocht je onverhoopt pech hebben onderweg, dan bieden wij 24/7 pechhulp in binnen- én buitenland aan onze klanten zonder extra kosten.

Ons ruime assortiment

Bij ons kun je kiezen uit een groot assortiment scooters die perfect passen bij jouw behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een elektrische of benzine scooter, wij hebben verschillende merken en modellen waaruit je kunt kiezen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen de juiste accessoires en opties toe te voegen, zodat jij de beste rijervaring krijgt!

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 2.549,95.Huidige prijs is: € 1.899,95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 2.699,95.Huidige prijs is: € 2.399,95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 2.699,95.Huidige prijs is: € 2.399,95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 3.924,95.Huidige prijs is: € 3.899,95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 2.824,95.Huidige prijs is: € 2.799,95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 2.949,95.Huidige prijs is: € 2.649,95.

Verschillende merken en modellen

Bij het leasen van een scooter is het belangrijk om te kiezen uit verschillende merken en modellen. Een van de populaire merken zijn Vespa scooters, die bekend staan om hun klassieke design en betrouwbare rijervaring. Piaggio scooters hebben daarentegen meer een moderne look en worden vaak geroemd om hun prestaties op lange afstanden. Voor wie juist zoekt naar een betaalbare optie, zijn Kymco scooters een goede keuze.

Wat betreft de modellen bieden alle drie deze merken diverse opties aan voor verschillende soorten gebruik: van compacte stadsscooters tot robuuste tourmodellen. Het is daarom verstandig om goed te bedenken waarvoor je de scooter wilt gebruiken voordat je overgaat tot leasen.

Elektrische en benzine scooters

Of je nu op zoek bent naar een elektrische of benzine scooter, bij ons kun je beide modellen leasen. Een e-scooter is niet alleen milieuvriendelijker, maar ook stiller en goedkoper in gebruik dan zijn benzinemaatje. Bovendien hebben ze vaak een strak en modern design. Ben jij juist fan van het traditionele geluid en de snelheid van een benzinescooter? Ook dan hebben we diverse opties om uit te kiezen. Bespreek met onze deskundige medewerkers welke scooter het beste past bij jouw wensen én budget!

Accessoires en opties

Met onze accessoires en opties kan je jouw scooter compleet personaliseren. Van topcases tot windschermen, wij bieden een ruim assortiment aan dat past bij jouw stijl en behoeften.

Onze selectie van scooter accessoires omvat:

 • Topcases voor extra opslagruimte
 • Windschermen om je te beschermen tegen de wind tijdens het rijden
 • Alarm- en startsystemen voor nog meer veiligheid

Op deze manier kan je niet alleen genieten van het comfort van het leasen van een scooter, maar ook gebruik maken van diverse handige opties die passend zijn bij jouw wensen.

Welke leasevorm past bij jou?

Een scooter leasen kan op verschillende manieren. Kies je voor financial lease, dan ben je na afloop van de contractperiode eigenaar van de scooter. Bij private lease huur je de scooter en betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik ervan zonder dat je eigenaar wordt. Full operational lease is vergelijkbaar met private lease, maar hierbij zijn ook onderhoudskosten en verzekering inbegrepen. Welke vorm het beste bij jou past hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Bij financial lease heb je zelf meer controle over de scooter en kunje deze aanpassen naar eignes smaak. Private of full operationallease betekent minder zorgen over eventuele reparaties of verzekeringenzaken aangezien dit al geregeld is door de leasemaatschappij.Met onze ruime keuze aan scooters is er altijd wel een passendeoptie te vinden die past binnen jouw budget!

Financial lease

Financiering op maat is de beste manier om een scooter te leasen. Bij financial lease betaal je als eigenaar van de scooter in termijnen af en aan het einde van het contract ben jij volledig eigenaar van de scooter. Hierdoor hoef je geen grote investeringen te doen en kun je toch genieten van jouw favoriete model.

Andere voordelen zijn onder andere:

 • Geen onverwachte kosten
 • Mogelijkheid tot aftrekken BTW bij zakelijke lease

Met onze expertise kunnen wij jou helpen bij het vinden van de juiste financiering die past bij jouw specifieke situatie en budget. Neem contact met ons op voor meer informatie over financial lease of bekijk ons ruime assortiment scooters!

Private lease

Bij private lease hoef je geen grote investering vooraf te doen. Bij ons is alles inbegrepen, van verzekering tot onderhoud en reparatie. Zo kun je direct rijden zonder zorgen over onverwachte kosten.

Met flexibele looptijd mogelijkheden kun jij zelf bepalen hoe lang je van jouw scooter wilt genieten. Kies uit ons ruime assortiment het model dat bij jou past en leasedirect een scooter tegen een scherpe prijs!

Full operational lease

Zorgeloos leasen met complete ontzorging. Met onze full operational lease hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud, verzekering en pechhulp. Alles is namelijk inbegrepen in de prijs!

Geen afschrijvingsrisico of restwaarderisico bij het leasen van een scooter. Bij onze full operational lease ben jij niet verantwoordelijk voor deze risico’s en weet je dus altijd waar je aan toe bent qua kosten. De maandelijkse prijs die wij berekenen is inclusief alle bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekering en pechhulp.

Hoe werkt het leasen van een scooter?

Een scooter leasen is een eenvoudig en voordelig proces dat begint met het kiezen van een passend model uit ons ruime assortiment. Vervolgens vult u de benodigde gegevens in en uploadt u de vereiste documenten, waarna wij uw aanvraag beoordelen. Als alles akkoord is, kunt u al binnen enkele dagen genieten van uw nieuwe scooter zonder zorgen over onderhoudskosten of hoge aanschafprijs.

Onze voorwaarden zijn transparant en we streven ernaar om het leasen van een scooter voor iedereen toegankelijk te maken in Nederland voor mensen die een rijbewijs hebben. Zo hanteren wij scherpe tarieven en bieden wij flexibele leaseperiodes die bij uw budget passen. Bovendien krijgt u altijd deskundige ondersteuning tijdens het hele leasingproces, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste keuze maakt voor uzelf én uw portemonnee.

Wat zijn de kosten van scooter leasen?

Als je geïnteresseerd bent in het leasen van een bromfiets, zijn de kosten afhankelijk van het model dat je kiest en de looptijd van het leasecontract. Over het algemeen kun je verwachten dat de maandelijkse betalingen redelijk betaalbaar zijn, en soms zelfs goedkoper dan het kopen van een scooter. Bij het leasen van een scooter betaal je meestal een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud en reparaties. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te maken voor het onderhoud van je scooter. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden en kosten van het leasen van een scooter, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder

Stappenplan

 1. Bepaal je budget en gewenste model
 2. Voordat je begint met het leasen van een scooter, is het belangrijk om te bepalen welk budget en welk model bij jou past. Hieronder volgen de stappen die je moet nemen om een succesvolle lease aanvraag te doen.
 3. Kies een passende leasemaatschappij
 4. Als je weet wat voor scooter je wilt leasen en hoeveel geld er beschikbaar is, kun je gaan zoeken naar de juiste leasemaatschappij. Let hierbij op prijzen en voorwaarden van verschillende bedrijven.
 5. Doe een aanvraag voor leasecontract
 6. Na het kiezen van de juiste maatschappij kan de aanvraag worden ingediend. Het formulier invullen kost slechts enkele minuten.
 7. Identificatie- en inkomensdocumenten opsturen
 8. Vervolgens dienen er documenten verzonden te worden zoals identiteitsbewijs (ID), salarisstrook of bankafschrift zodat gecontroleerd kan worden of jij in staat bent financieel verantwoordelijkheid te dragen
 9. Ontvang goedkeuring van de aanvraag
 10. Wanneer bovenstaande punten correct zijn afgehandeld krijg jij bericht over al dan niet goedkeuring van jouw leaseaanvraag.
 11. Sluit het leasecontract af en maak afspraken over levering
 12. Tot slot rest alleen nog maar om contact op te nemen met degene die jou heeft benaderd omtrent goedkeuring én verdere afspraken maken zoals wanneer hij/zij komt leveren etcetera.

Voorwaarden en benodigde documenten

 • Om een scooter te leasen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.
 • Voordat je gaat leasen is het verplicht om een “In staat zijn tot betaling”-verklaring te ondertekenen als bewijs dat je in staat bent om de kosten te dragen.
 • Voor het proces heb je ook een kopie van jouw ID-bewijs, bankafschrift en loonstrook nodig.
 • Eerder betaalgedrag bij BKR zal worden gecontroleerd voordat we over gaan op lease-contract.

Wat is de beste manier om een scooter te leasen?

Als je op zoek bent naar een scooter en het aankoopbedrag niet in één keer kunt betalen, dan is leasen een goede optie. Het leasen van een scooter kan op verschillende manieren, afhankelijk van wat het beste bij jou past.

Allereerst kun je kijken of de scooterwinkel waar je de scooter wilt kopen zelf lease-opties aanbiedt. Vaak hebben zij samenwerkingen met leasemaatschappijen en kunnen zij je hierin adviseren. Dit is een goede optie als je al een bepaald model op het oog hebt.

Een andere optie is om zelf een leasemaatschappij te zoeken online. Er zijn verschillende aanbieders op de markt die zich richten op het leasen van scooters. Let hierbij wel goed op de voorwaarden, tarieven en looptijd van het contract.

Ten slotte kun je ook kijken naar private lease opties. Dit is vooral interessant als je een scooter wilt leasen via Spraypay voor langere tijd. Bij private lease betaal je een vast bedrag per maand voor de scooter en alle bijkomende kosten, zoals verzekeringen en onderhoud.

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over het leasen van een scooter? Of wil je meer weten over ons ruime assortiment en de verschillende modellen die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor het leasen van een scooter, maar ook voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Dus ook als er iets mis is met jouw scooter, zijn wij er om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak in onze werkplaats!